FÖRSÄLJNINGSVILLKOR/KÖPVILLKOR 

 

Engnelldesignstudio 

Alltid 14 dagars returrätt på era beställningar. 

Kontaktuppgifter
Engnell design studio, Kevin Engnell, 

Priser
Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter.
Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

FÖRSÄLJNINGS-OCH LEVERANSVILLKOR

Leverans

Vanligtvis kommer varan skickas från oss senast 3-4 arbetsdagar efter att ordern mottagits. I och med att vi inte har några smycken på lager och tillverkar allting specifikt efter din order. 

Frakt
Vi skickar din vara med postnord. Frakten är gratis inom Sverige. Utanför Sverige kommer en frakt på 49 kr.

Betalning
Vi kräver betalning för varan från den tidpunkt den skickas från oss till kunden.

Personupplysningar
Engnell design studio behandlar persondata i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register.

Kortinformation
När du handlar hos Engnell design studio behandlas betalningen av Hygglig som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard/Eurocard. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. SLS/TSL – Säkerhet och kreditkortsuppgifter Alla kreditkortsuppgifter hanteras tryggt på en säker https-sida och överförs med nyare versioner av TLS.

Säkerhet
Hela sidan är krypterad SSL. Om du befinner dig på en webbplats där det står https i adressfältet så krypteras all trafik mellan dig som besökare samt servern du kommunicerar med. Detta gör att det är mycket svårt att avlyssna eller manipulera informationen som skickas er emellan och SSL ger därmed en mycket högre säkerhet än en okrypterad http anslutning.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning
Om du önskar att avbeställa en vara. Så måste du skriva ett mail till oss och berätta vilken vara samt namn och adress så vi kan ta bort det. 

Reklamation
Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Engnell design studio  skriftligen eller muntligen om felet. Engnell design studio  kommer då ge dig information om hur du ska gå vidare.

Ingen ångerrätt på smycken med personlig gravyr.

.